ALMUS LÆRERNE

FRANK HASSELSTROEM (musikskoleleder)

band, trompet og trombone.
Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium- Kapelmester, musiker, komponist og producer mange i forskellige sammenhænge som bl.a. The Savage Rose, Catbird, Annisette Trio, Odense Symfoniorkester. Frank har sit eget lydstudie, og skriver og producerer også musik til teater, film og tv.

ANDERS HOLM trommer

Trommeslager og komponist uddannet ved Det Rytmiske Musikkonservatorium. Anders har spillet med mange forskellige, bl.a. The Savage Rose, Hush, Lambchop, Naja Rosa, Nikolaj Hess m.fl. Sidste år blev han nomineret til en Danish Jazz Award som “årets Album” udgivet i hans eget navn. Anders er blevet ansat som den sidste, og havde allerede et par koncerter i kalenderen. Derfor vil ca. 4-5 lektioner bliver med Jesper Elnegaard (trommeslager i bl.a. Søren Huss, Aura m.fl).

STEFFEN NORDENSTAM 

Guitar – akustisk og elektrisk

15 års undervisningserfaring på musikskoler, MGK, Rytmiskcenter, folkeskoler mm. Live og sessionmusiker og medvirket på op imod 50 plader som musiker, producerer og komponist. Har arbejdet med bl.a. Alberte Winding, Penny Police, Sara Indrio etc. Jeg spiller pt. med Asger Techau(Kasmir), Allie Mac Ville, ROBOT, Live Mo & forskellige artister.

GRETA SCHENK Sang, sangskrivning og klaver

Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som både sanger og komponist. Til dagligt arbejder Greta som freelance musiker samt underviser i mine egne kurser i sangskrivning og branchestudier på Rytmisk Center. Greta har erfaring som underviser for højskole og MGK-elever samt børn i folkeskolealderen. Hun elsker at give min viden videre til andre, inspirere mennesker og lære dem hvordan de kan udfolde deres musikalitet. 

JOEL GJÆRSBØL bas og band.

Bassist, guitarist, trommeslager, producer mm. Joel er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Han har undervist i mange år og spiller med forskellige kunstnere som Pernille Rosendahl, Billie and The Bell, Annisette m.fl

JOHANNA LINNEA JAKOBSSEN

saxofon (altsax) og klaver

Johanna har gået på musikkonservatoriet i Malmö med saxofon som hovedinstrument, og er også sanger samt pianist, og har godt med både live- og undervisningserfaring på alle tre instrumenter. Er desuden tidligere elev på Amager Lille Skole.

MAJ HOLTEGAARD

Sang, band, klaver (begynder)

Uddannet lærer fra 2017 med musik som speciale, og har herudover mange års erfaring som sangerinde og sangskriver. Gennem tiden har Maj fået sangundervisning efter CVI og Anne Rosing Metoden samt opbygget kompetencer indenfor sangskrivning, brugsklaver, guitar m.m. via Den Rytmiske Højskole, Rytmisk Center og ArtLab m.v. Maj har været solist i eget og andres regi bl.a. i satireprogrammet Selvsvings tv-galla på DR, i showkoret Læderhalsene, har medvirket som korsanger på flere udgivelser og projekter samt skrevet musik til en dukkefilm; Skål for Ida. Tidligere har Maj undervist børn og voksne i sang på ungdomsskole, musikskole og privat.

LOUISE MARIE OLSEN

Sang, band og Musik og Leg
Louise har undervist i solosang siden 2007 og er uddannet Cand. Mag. ved Musikvidenskabeligt Institut i København. Er desuden uddannet ved VoiceEmbodiment (Anne Rosing) – en 2-årig sangpædagogisk uddannelse for sangere og sangundervisere, der tager afsæt i at kroppen er sangerens egentlige instrument. Louise er derudover sanger og sangskriver og udgav i efteråret sit debutalbum “On The Road To North”.

TROELS LEVY THOMSEN

Sammenspil / guitar