SÆSON 20/21

Så er tilmeldingen til ALMUS 20/21 åben. 

I finder link i menuen.

NYT UNDERVISNINGS-TILBUD
Vi kan i år tilbyde noget nyt, som vi kalder “sam-undervisning”. Det vil sige at 2 eller 3 elever kan gå til det samme instrument i 30 minutter. Det kan være alt lige fra klaver, guitar, trommer, sang til saxofon. 

Vi har endelig saxofonundervisning på programmet i år (altsax). Vi håber, der er nogen, der har lyst til at kaste sig ud i det. Vi har også basun og trompet. Mht til blæserinstrumenter, så har vi instrumenter, man kan låne, mens man er på skolen. Skal man have et instrument med hjem, kan vi tilbyde leje af instrument hos Toneleje for ca. 165 kr om måneden. 

NYE LÆRERE
Vi har fået 4 nye fantastiske lærere: Anders Holm, Joel Gjærsbøl, Johanna Linnea Jakobssen og Jakob Hasselstrøm. Læs mere om dem på almus.dk 

BETALING
Flere efterspurgte sidste år tilmelding til PBS. Det kan vi nu! Vores bogholder skriver:
“Raterne bliver udsendt første gang manuelt via mail, anden gang via Betalings Service med alm. post med et indbetalingskort. Indbetalingskortet ved 2. rate bedes i selv tilmelde Betalings Service, således at fremtidige rater (3. – 9. rate) bliver trukket automatisk via Betalings Service.”

Vi glæder os til at komme i gang. 

Store musikalske hilsner
Frank

Skriv et svar

Copyright © 2024 ALMUS | Rock Band by Catch Themes