NYHEDSBREV #3 / 15.12.19

Kære alle

Her kommer årets sidste (og korteste) nyhedsbrev.

JULEKONCERTEN

En kæmpe tak til publikum, lærerne og ikke mindst alle eleverne for at gøre årets julekoncert til en fantastisk, følelsesladet og varieret koncert. Selvom vi i år måtte blande årgange og program lidt mere, end vi plejer, da nogle elever skulle gå tidligt, eller kom senere, så klarede alle det super flot. Tak til jer, der hjalp til med at rydde op.

BETALING AF KONTINGENT

Vi er heldigvis næsten ved at være i mål med restancerne. Det er vigtigt, at alle får betalt inden juleferien. Husk nu at tjekke spam-mappen, hvis du ikke har modtaget faktura. Vi ved godt, at det er møgbesværligt, og at man let kan overse eller glemme de fakturaer, der lander i indbakken. Vi har som tidligere beskrevet i nyhedsbrev #2, måtte starte helt forfra med alt, efter at vores forrige bogholder stoppede. Vores nye bogholder arbejder stadig på at få en PBS ordning på plads. Vi håber, at det sker inden længe. Inden da bedes man væbne sig med tålmodighed og betale de fakturaer I får i mailen. Juletip: i de bank-apps vi kender til, kan man scanne regninger, således at man slipper for at indtaste det lange +71 nr.

UGE 51

Uge 51 er erstatningsuge. Dvs. at der kun er undervsning for dem, der har aftalt erstatningslektioner med deres lærer. Alle andre har juleferie. Uge 01 er også erstaningsuge. Her kan man også få erstaningslektioner, hvis det er aftalt på forhånd. ALMUS starter op igen på normal vis i uge 02

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et forrygende musikalsk nytår

Kærlige hilsner og på gensyn i 2020

Frank, Steffen, Maj, Louise, Tomas, Mads, Greta og Lotte.

Næste Nyhedsbrev kommer I uge 02/2020

Skriv et svar

Copyright © 2024 ALMUS | Rock Band by Catch Themes