JULEBREV

COVID-19 OG NYE RESTRIKTIONER

ALMUS holder åbent ugen ud. Næste uge (uge 51) er en erstatningsuge.

Da ALMUS er en forening, og vi hovedsageligt har elever under 15 år, og i grupper på max. 10 elever forholder vi os til de udmeldinger fra myndighederne, der siger, at “der må herefter som udgangspunkt kun være 10 personer til stede på samme sted samtidigt ved foreningsaktiviteter for børn og unge”. Vi fortsætter selvfølgelig med at holde afstand og spritte af efter hver elev. Vi har også opfordret lærerne til at blive testet. 

JULEKONCERT BLIVER EN ONLINE KONCERT

Der bliver jo desværre ingen julekoncert i år. Vi kan heller ikke holde de små familiekoncerter, som vi ellers havde forestillet os. Men derfor skal I ikke snydes for årets bedste julemusik‐oplevelse! Årets ALMUS julekoncert bliver i stedet en online begivenhed.

Vi er i gang med at lave en koncertvideo som udsendes på ALMUS’s hjemmeside den 3.søndag i advent, d. 13/12 kl 16:00. Mange af lærerne har lavet videoer af eleverne, og jeg klipper disse sammen til en lang koncertvideo. Ligesom ved en sædvanlig julekoncert, er det ikke alle eleverne, der optræder. Koncertvideoen bliver taget ned igen efter jul. 

For at være på den sikre side af GDPR og persondataforordningen vil der være et password til koncerten, så det kun er jer forældre, elever og familier, der kan se koncerten. Ligesom hvis det var vores normale offentlige julekoncert på skolen. Link og password bliver sendt ud på mail og intra. Vi glæder os til at vise jer, hvad eleverne har fundet på.

ERSTATNING I UGE 51

Uge 51 er erstatningsuge. Det vil sige, at der kun er undervisning, hvis det er aftalt med jeres lærer.

VIL DU STARTE PÅ ALMUS?

Hvis man tænker på at gå til musik efter nytår, skal man skynde sig at melde sig til. Der kommer link til tilmelding op d. 14/12 her på hjemmesiden.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

De bedste julehilsner fra

Frank og alle på ALMUS

Skriv et svar

Copyright © 2024 ALMUS | Rock Band by Catch Themes