JULEKONCERT 2021

ALMUS er blevet anbefalet, enten at aflyse eller at lave koncerten på en anden måde. Vi vælger det sidste, for vil have en julekoncert i år.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at årsagen er corona og smitten på skolen. Det er for risikabelt med en stor og lang fælleskoncert i en tætpakket sal.

Derfor laver vi i stedet mini-koncerter for familien i musiklokalerne. Det siger sig selv, at vi ikke kan afholde alle på den samme dag. Så de bliver spredt ud over ugen (uge 49). Lærerne løser det på forskellige vis, og som det kan lade sig gøre for dem og lokale-logisitk. Det kan være, at det finder sted i undervisningstiden. Anderledes kan det ikke være. Vi håber at de fleste vil have mulighed for at komme alligevel.

Fælles for alle koncerter gælder at man skal være testet inden, have coronapas og bære mundbind til koncerten. Derudover at man skal gå ind gennem gården og IKKE gennem klubben i kælderen.

Alle lærerne sender deres egen invitation ud i denne uge. Som altid er det ikke alle elever, der optræder til julekoncerten. Hvem der er klar til at optræde, aftales mellem lærer og elev. Skriv til jeres lærer, hvis I er i tvivl.

Skriv et svar

Copyright © 2024 ALMUS | Rock Band by Catch Themes