Tilmelding

Så er ALMUS sæsonen snart ved at lakke mod enden. Alle lærerne vil gerne sige tak for endnu en fantastisk sæson. Det er en kæmpe fryd at lave musik med jeres unger.

Der er nu åbnet for tilmelding til ALMUS 2015/2016. Det er vigtigt at I læser ALMUS INFO 2015/16 inden I tilmelder. Vi har nemlig lavet nogle nye tiltag. Det er f.eks også muligt at gå til forældrekor nu. Vi har desuden fået fat i en fantastisk klaver og klarinetlærer, Kati Eriikka Arikoski, uddannet fra DKDM.

OBS! Man kan kun tilmelde sig her online – det gør man ved at klikke HER
Husk at I skal tilmelde jer for hver aktivtet I vil gå til.

Mht ALMUS cd’en “OPUS 2”, så rykker vi udgivelsen til december. Ja, øv! Årsagen er at der har været alt for få bestillinger (ca. 33 stk). Det er muligvis ikke nået ud til alle, at man skulle forudbestille cd’en. Selvom vi synes vi har informeret bredt. Men vi vender det i stedet til noget positivt. Som ALMUS’ snedige marketingschef udtaler: “Det giver rigtig god mening at rykke udgivelsen af cd’en til jul” :-)

Ingen skal dog ikke snydes for de fantastiske optagelser der allerede er lavet. De vil blive lagt ud til fri download via vores nye download side almus.bandcamp.com. Der vil hele den første cd “Opus 1” også snart blive tilgængelig.

Skriv et svar

Copyright © 2024 ALMUS | Rock Band by Catch Themes